Registra't al nostre fòrum per poder gaudir de tots els privilegis de formar part de la nostra petita comunitat!

Gràcies per entrar ^^

Joc Animal Crossing New leaf

 :: No Anime :: Offtopic

Pàgina 4 de 4 Previ  1, 2, 3, 4

Ir abajo

Joc Animal Crossing New leaf

Missatge por Bunnyxsempre el Ds 30 Ago - 12:21

Recuerdo del primer mensaje :

Animal Crossing New leaf
Informació per a qui no el conegui:

Animal Crossing (ど う ぶ つ の 森 Dōbutsu no Mori ?, lit. "Bosc dels animals"), és una franquícia de videojocs de simulació de vida desenvolupada i publicada per Nintendo, en què el jugador viu en un poble habitat per animals antropomòrfics, duent a terme diverses activitats de la vida, com peixcar, caçar insectes, parlar amb els animals del poble i ajudarlos o decorar al teu gust la teva casa, entre altres coses. La sèrie destaca pel seu sistema de joc obert i el seu ampli ús del rellotge i el calendari interns en el sistema per simular el pas real del temps, és a dir, que el joc es desenvolupa en temps real.

En total són sis jocs, encara que dos d'ells es van vendre només a Japó, cadascun per a Nintendo Game Cube, Nintendo DS, Wii i Nintendo 3DS. Tots els jocs es van crear per a consoles de sobretaula de Nintendo, a excepció d'Animal Crossing: Wild World i Animal Crossing: New Leaf.

  Animal Crossing, per a Nintendo 64, publicat només a Japó. Al desembre del mateix any Nintendo va publicar a Japó una versió millorada del joc per GameCube, Dōbutsu no Mori + (ど う ぶ つ の 森 + lit. "Bosc dels animalesl +"?), Que també va ser publicat a Estats Units i Europa sota el nom d'Animal crossing Població: en augment! "(en anglès Animal Crossing. Population: Growing!).  La segona versió del joc va ser Animal Crossing: Wild World, per a Nintendo DS, que a més funciona amb la connexió Wi-Fi de Nintendo, la qual cosa permet als usuaris establir contacte amb altres jugadors de tot el món. Animal Crossing: City Folk és la tercera versió que ha sortit a la venda de la sèrie. Per a Wii. Funciona amb la connexió Wi-Fi de Nintendo, igual que Animal Crossing: Wild World, i que com a novetat inclou la possibilitat de visitar la plaça d'una ciutat, amb botigues, a més de poder parlar amb altres jugadors gràcies al accessori WiiSpeak. Entrega per a Nintendo 3ds, És l'última entrega de la sèrie Animal Crossing fins al moment, coneguda com Animal Crossing: New Leaf (と び だ せ ど う ぶ つ の 森 Tobidase Dōubutsu no Mori ?, lit. "Bosc dels animals: Salta a la vista"), va sortir a la venda el 8 de novembre de 2012 al Japó, el 9 de juny de 2013 a Amèrica i el 14 de juny del mateix any a Europa. 
La principal novetat és que per primera vegada el jugador es converteix en l'alcalde o l'alcaldessa del poble, el que li permet influir en la vida i decoració del mateix. A més inclou una major personalització tant de mobles com de roba. Una de les seves principals característiques multijugador és la utilització de StreetPass, que possibilita l'intercanvi de les cases dels jugadors amb els quals el jugador es creui.

El joc transcorre amb un horari igual al que la vida real, permetent així veure com es fa de nit i de dia a la vegada. També s'inclouen esdeveniments en èpoques determinades de l'any com Halloween, Carnestoltes, Nadal ...

Poc a poc aniré posant nova informació del joc, com per exemple events, trucs, etc.


Guía de caras iniciales en Animal Crossing New Leaf:

Guia de cares inicials en Animal Crossing New Leaf
Al començament de la nostra aventura, quan estem al tren per primera vegada camí al nostre poble, depenent de les respostes que li donem a Fran (el personatge que estarà amb nosaltres) el nostre personatge tindrà una cara o una altra.
A continuació tenim les imatges.
Primer et preguntarà si ets noi o noia, ia partir d'aquí et sortiran estils de nen o nena (depèn del que siguis).
Si per exemple, vols un personatge en el que hagis de respondre amb CBA, vol dir que a la primera pregunta has de respondre la tercera opció, a la segona pregunta la segona opció, ia la tercera pregunta la primera opció.
Com conectar-te:
Per poder conectarte amb gent, hi ha dues maneres, Per viatjar a un altre poble has de triar en primer lloc, la manera d'accedir-hi, si és via WiFi (poble llunyà) o mitjançant la connexió sense fils de la consola 3DS (poble proper). 
Després podràs seleccionar el poble que vulguis dels que apareixen a la llista de la pantalla inferior (si no apareix cap és que no hi ha cap poble disponible i amb la porta oberta en aquest mateix moment). 

-Per conectar-te via Wifi has de donar el teu Códic de amic, que trobarás al HOME de la consola 3DS (menú principal), hi ha un botó quadrat de color taronja amb una careta somrient. Fes clic aquí per entrar al menú "Llista d'Amics" i allà trobarás el teu códic de amic, 
El meu códic de amic és: 0216-2007-7161

Per a la gent que tingui aquest joc i es vulgui conectar us anime a donar el vostre códic de amic, el podeu posar en un comentari Feliç 

Com començar el joc:

Instal·lar-se AL POBLE 
Segons comences la partida estaràs a l'interior d'un tren realitzant un viatge. Un simpàtic personatge (un gat anomenat Fran) s'acostarà a tu per parlar.
 Et farà diverses preguntes que has de contestar, segons el que vagis contestant determinarà l'aspecte final del teu personatge (a més de si és noi o noia i el seu nom). També has de posar el nom al poble.
 Com a novetat en aquest joc de la saga, en arribar al poble et nomenaran alcalde, permetent més endavant realitzar noves accions que abans no existien. Si comences una partida nova en un joc que ja haguessis jugat anteriorment, el procés de creació de personatge serà el mateix, però no et preguntaran el nom del poble i en arribar seràs un habitant normal i no l'alcalde (que seguirà sent el primer jugador que creés el poble). En cada joc, pot haver fins a quatre residents (comptant l'alcalde) en un mateix poble.

 Una vegada que has creat un poble, pots reconstruir si vols (abans d'entrar a la partida), parlant amb Canela (el personatge que et demana que li confirmis la data i hora). Si ho fas es perdrà tot el que havies aconseguit (com si no s'hagués jugat mai), esborrant tots els habitants, i el poble sencer. Així pots començar amb un altre poble des de l'inici, però recorda que no conservaràs res del que tenies en l'anterior.

 Una vegada que el teu personatge hagi estat creat arribaràs al poble i baixaràs del tren. Vés al sud per sortir de l'estació. Fora de l'estació t'estaran esperant per rebre't als habitants del poble. Una petita confusió ha fet que tots creguin que ets el nou alcalde del poble, així que assumiràs el lloc només arribar.

 Canela t'acompanyarà a l'ajuntament. Si només ets un visitant (perquè el poble s'ha creat des d'una partida anterior), no podràs ser l'alcalde (que ho serà el jugador que creés la partida anterior), però els passos a seguir al començament del joc són els mateixos (aniràs l'ajuntament tu sol en comptes de ser acompanyat per Canela).

 Dirigeix-te a l'ajuntament (apareix marcat al mapa de la pantalla inferior). Tingues en compte que el mapa del poble es genera cada vegada que ho creguis de forma aleatòria, les cases, camins, el riu i edificis importants estan situats en llocs diferents en cada partida. Un cop dins de l'ajuntament, parla amb Canela (la dona que està darrere el taulell).

 Ella et comunicarà que el primer que has d'aconseguir és un lloc on instal.lar i et remetrà a la Immobiliària de Nook a la zona comercial del poble. Només has de creuar les vies del tren pel nord del poble per arribar-hi, però mira el mapa de la pantalla inferior per veure la localització exacta si tens problemes. Quan arribis a la zona comercial busca la immobiliària i entra per parlar amb Nook.
 Nook t'acompanyarà pel poble a la recerca d'un lloc on construir la teva casa. El lloc has de triar tu, però tingues en compte que hi ha d'haver prou espai per posar la casa tenint en compte que la seva mida es podrà ampliar més endavant. Una vegada triat el lloc, veuràs una imatge de com queda i, a continuació, Nook et farà una petita tenda de campanya provisional.

 Perquè es construeixi la casa hauràs de fer el primer pagament inicial de 10.000 baies (la moneda que aconsegueixes el joc per poder comprar articles). No obstant això, la tenda de campanya si serà suficient perquè puguis tornar a l'ajuntament i que Canela t'empadroni. En fer-ho et donarà el teu document de resident del poble i completaràs el primer objectiu important del joc. Si ets l'alcalde (i no solament un resident més al poble), Canela t'acompanyarà a la plaça del poble per plantar un arbre. A partir d'aquest moment comença l'alcaldia del teu personatge.

Llista de les eines:


 • CAÑA DE PESCAR (FISHING ROD)

  Ve simplemente a la tienda de T & N y lo encontrarás a la venta. ¡No está todos los días pero casi!

  • Uso: Apunta hacia el pez y suelta el hilo con el botón A. El cebo tiene que estar de cara al pez para que lo vea y pique.
  • Caña de pescar de plata: Sigue donando especímenes de cualquier tipo al Museo y por fin habrá una expansión. Cuando se haya completado, la caña de pescar plateada estará a la venta de vez en cuando en el segundo piso. Es más fácil pescar con ella.
  • Caña de pescar de oroCompleta la colección de peces y muestra tu enciclopedia a Chip en el Torneo de Pesca. ¡Con esta caña, pescar es aún más fácil! 


  RED (NET)

  Esta también la venden en T&N, pero igual tardas un par de días en verla allí.

  • Uso: Pulsa el A para atrapar un insecto que revolotee frente a tí. A veces es más difícil si están posados en un árbol, flor, el suelo o incluso bajo una roca. Si sujetas el botón A, puedes aparecer detras de ellos con cuidado y soltar el botón para cazarlos rápidamente.
  • Red de plata: Sigue donando especímenes de cualquier tipo al Museo y por fin habrá una expansión. Cuando se haya completado, la red plateada estará a la venta de vez en cuando en el segundo piso. Es más fácil atrapar bichos con ella.
  • Red de oro: Completa la colección de insectos y muestra tu enciclopedia a Nat en el Torneo de Cazar Insectos. ¡Con esta red, cazar bichos es aún más fácil! 


  PALA (SHOVEL)

  También disponible de vez en cuando en T&N. 

  • Uso: Busca grietas con forma de estrella en el suelo y cava con el botón A. Encontrarás un fósil (para donar al museo o venderlo) o una giroide (colecciónalos o véndelos). También puedes encontrar una semilla trampa, que te habría hecho caer si no la hubieses desenterrado y la hubieras pisado. También puedes utilizar la pala para golpear las rocas, que pueden hacer que salgan insectos, aparezcan minerales preciosos (oro, plata, amatista...) o monedas y bolsas (donde hay una, hay más - ¡sigue golpeando la roca!). También puedes cavar agujeros y plantar flores o árboles.
  • Pala de plata: sigue donando especímenes de cualquier tipo al Museo y por fin habrá una expansión. Cuando se haya completado, la pala plateada estará a la venta de vez en cuando en el segundo piso. Es más fácil conseguir dinero cuando golpeas rocas con ella.
  • Pala de oro: Tienes que comprar 50 bolsas de fertilizante en la tienda de jardinería para obtenerla como recompensa. ¡Con ella podrás plantar árboles de dinero! Esta tienda no se desbloquea hasta que hayas realizado 30 buenas obras de jardinería en la ciudad, como plantar árboles, regar las flores, arrancar malas hierbas y demás.


  REGADERA (WATERING CAN)

  Me llevó un tiempo conseguirla. ¡Tenía que ir al ayuntamiento y leer todos los consejos de Canela! Qué simpática. Me dió la regadera como recompensa. Por supuesto, la encontrarás en el cruce en la tienda algún día también, pero me estaba impacientando.

  • Uso: Ponte frente a las flores que te gustaría regar y dale al A. Las flores que has regado brillarán durante un tiempo después de que lo hagas. Por otra parte, tendrán un aspecto más fresco al día siguiente, ¡aunque estuviesen marchitas! Hazlo a menudo para tener un pueblo bonito. Más adelante podrás promulgar la ordenanza de embellecimiento de la ciudad para que todos los aldeanos se encarguen de las flores también.
  • Regadera de plata: Compra 50 semillas de flores o más en la tienda de jardinería para conseguirla. La tienda abre después de realizar 30 tareas de jardinería en la ciudad (sembrar, regar, arrancar malas hierbas...)
  • Regadera de oro: Si el pueblo se ve perfecto durante 15 días consecutivos (flores frescas, sin malezas o basura), Isabelle te dará la regadera dorada, que a veces hace crecer hermosas rosas de oro al regar rosas negras marchitas.


  HACHA (AXE)

  Como lo demás, la encontrarás en la tienda Nookling Junction algún día. Si puedes, compra más de una porque se rompen con el uso.

  • Uso: Ponte frente al árbol que deseas cortar y ¡voilá! Cortado. Esto te ayuda a crear espacio libre para facilitar tus paseos o plantar nuevos árboles y flores.
  • Hacha de plata: Este hacha no se rompe nunca, pero solo la verás de vez en cuando en la tienda de la isla tropical.
  • Golden Axe: Nunca se rompe tampoco, y te permite cortar los árboles más rápido. Se obtiene después de comprar 50 árboles jóvenes en la tienda de jardinería. Una vez más, este establecimiento se abre después de realizar 30 tareas positivas de jardinería.


  TIRACHINAS (SLINGSHOT)

  El tirachinas está a la venta de vez en cuando después de la primera actualización de la tienda de Nook (T&T Mart). Además, es posible conseguirlo al cazar un globo con la red al borde de un acantilado.

  • Uso: Con el tirachinas, mira hacia arriba y presiona y suelta el A para disparar bolitas a los globos que van flotando por encima de la ciudad, lo que te da acceso fácil al regalo que llevaban. ¡Podrías conseguir muebles de la serie globo!
  • Tirachinas de plata: Este tira dos bolitas a la vez. Lo lograrás tras explotar varios globos y disparar al globo de plata, que aparece raramente.
  • Golden Slingshot¡Este dispara tres bolitas a la vez! Lo consigues al disparar al globo dorado, que aparece aún menos.


  CRONÓMETRO (TIMER)

  Gasta 10.000 bayas en la tienda T&N (Nookling Junction) para que la tienda se convierta en T&T Mart. Ahí encontrarás el cronómetro a la venta.

  • Uso: Ajusta el cronómetro para desafiarte a sí mismo y a tus amigos para atrapar tantos insectos, peces o criaturas de aguas profundas como sea posible en un determinado período de tiempo. La cuenta atrás y el contador de objetos aparecen en la pantalla.


MEGÁFONO (MEGAPHONE)Después de gastar una buena cantidad de dinero y que pase un cierto tiempo, verás que la tienda mejora. Cuando T&T Mart se convierta en Super T&T, encontrarás el megáfono a la venta de vez en cuando.

 • Uso: Equipa el megáfono y mantén pulsado el botón A mientras gritas el nombre de un aldeano. Su respuesta te guiará hacia él o ella, a menos que esté simplemente en su casa.
TRAJE DE BUCEO (WET SUIT)Compra el traje de buceo en la isla tropical tras jugar y ganar a varios minijuegos, logrando medallas.

 • Uso: Equípalo al igual que otra ropa, ve a la playa y pulsa A para nadar. Pulse Y para bucear y pulsa A para ir más rápido y / o nadar bajo el agua. ¡Así es como obtendrás animales acuáticos de aguas profundas! Ten cuidado con las medusas (pulsa rápidamente los botones para recuperarte si te pica una).En Animal Crossing 3DS: New Leaf podrem aconseguir noves botigues, zones i opcions amb les que jugar a mesura que anem avançant en el joc. La zona comercial, situada a la part de dalt del poble, té moltes botigues en les que podrem realitzar diverses coses.
Aquestes són totes les botigues de la zona comercial, amb la seva informació i requisits per desbloquejar-les.


Tenda de Tendo y Nendo:

Tienda de Tendo y Nendo


Els nebots de Tom Nook vendran eines, galetes de la fortuna, mobles i altres objectes que apareixeran acord vagis ampliant la botiga. Encara que apareix des del començament del joc, pots veure les diferents ampliacions de la botiga. Com en les anteriors versions, la botiga de la família Nook té ampliacions, tot i que en Animal Crossing 3DS: New Leaf van a càrrec dels seus nebots Tendo i Nendo.


Les ampliacions de la botiga són les següents, però el nom no és el veritable, sinó una aproximació al que podria ser:Tienda T&N (Horario: 8:00 a 22:00)Es la tienda inicial.

Merca T&N (Horari: 7:00 a 00:00) (Si tens un poble matiner obre a les 6:00. Si tens un poble nocturn tanca a les 5:00)Per obtenir-la has de gastar 25.000 baies a la botiga anterior, han d'haver passat almenys 10 dies des que es vas començar la partida del joc i des que va obrir la floristeria al costat de la botiga de Tendo i Nendo.


Súper T & N (Horari: 9:00 a 20:00) (Si tens un poble matiner s'obre a les 6:00. Si tens un poble nocturn tanca a les 0:00)

Per obtenir-la has d'haver gastat almenys 25.000 baies en Súper Nook i que hagin passat almenys 10 dies des que es va obrir aquesta botiga i la jardineria.Brico T & N (Horari: 10:00 a 23:00) (Si tens un poble matiner obre a les 6:00. Si tens un poble nocturn tanca a les 3:00)Per obtenir-la has d'haver gastat 50.000 en l'ampliació anterior i han d'haver passat almenys 21 dies des que va obrir el Súper Nook.


Galeries T & N (Horari: 9:00-21:00) (Si tens un poble matiner obre a les 6:00. Si tens un poble nocturn tanca a les 00:00)


Per obtenir-la has d'haver gastat 100.000 baies en Brico T & N, han d'haver passat almenys 30 dies des que va obrir l'anterior ampliació i has d'haver vist Graciela al teu poble almenys quatre vegades i haver realitzat una enquesta que et farà. Si aconsegueixes quatre vegades que et digui que tens bon estil per les teves respostes a l'enquesta, hauràs completat aquest requisit.
Floristería:

Floristería
Per desbloquejar-has d'haver regat o plantat almenys 30 flors. Necessiten haver passat 7 dies des de la creació del poble. Dins podrà comprar llavors de flors, regadores, destrals, llavors d'arbres ... La quantitat d'objectes en venda i la varietat de coses que vengui (per exemple, llavors d'arbustos) anirà ampliant conforme s'ampliï la botiga de Tom Nook.


Inmobiliaria Tom Nook:

Inmobiliaria Tom Nook
Estarà des del principi, però fins que no aconsegueixis una casa i et treguis la tenda de campanya no començarà a vendre peces per a la façana de casa teva, bústies, teulades ...


Sala de exposición de la AAD (plaza StreetPass):

Sala de exposición de la AAD (plaza StreetPass)Per desbloquejar necessites tenir la teva primera casa. Parla amb Tom Nook i després amb el gos Candrés, el germà de Canela, el qual t'estarà esperant a la part nord del teu poble per donar-te accés a aquesta nova zona. Allà podràs veure les cases de les persones que et trobis per StreetPass i comprar fins i tot els seus mobles des d'un catàleg.Botiga del museu:

Botiga del museu

Necessites haver donat aproximadament 20 coses en total entre peixos, insectes, fòssils o quadres. A més, almenys un de cada categoria (pel que no valdria donar només 20 peixos). Després, podràs edificar la botiga en les construccions dels projectes municipals des del teu despatx. A la segona planta, a més de la petita botiga, podràs crear quatre habitacions on exposar el que vulguis, com si fos el teu museu.Códigos QR:

Códigos QR

Per tenir l'opció d'aconseguir el codi QR dels teus dissenys i escanejar els d'altres has de parlar deu dies seguits amb Mili. Llavors posarà una màquina de cosir a l'onzè dia a la botiga i podràs obtenir-los.Club Jajá:

Club Jajá


Necessites haver ampliat la Botiga T & N a Merca T & N. L'endemà apareixerà el doctor Sito per recollir signatures i així poder construir el club. El club s'obrirà una setmana després (aproximadament) després de la recollida de signatures.

Dins del Club Jajá podràs aconseguir emotiguasas, escoltar a les nits a DJ KK o Totakeke.

Casa dels somnis:

Casa dels somnisDesprés de construir i pagar completament el teu primer mobiliari urbà, podràs aconseguir aquesta sala comprant des del teu despatx. Algunes vegades surt al principi del joc.

Amb la Casa dels somnis podràs visitar mitjançant internet els pobles d'altres persones per veure'ls, i el que facis en ells (trencar flors, talar arbres ...) no es veurà afectat al poble real del jugador, ja que només és un somni.
Sabateria:

Sabateria
Perquè es construeixi gasta almenys 8.000 baies en les Germanes Peus. Aquí podràs comprar sabatilles, mitges, mitjons, botes ...Despertar a Al:

Despertar a Al

Des d'aquesta botiga situada al poble podràs vendre les teves pertinences.

Si vols despertar a Al has de portar més de 7 dies al poble, haver venut a aquesta botiga objectes per valor de 100.000 baies (venent a Paca, no en el mercat) i haver comprat 50 objectes de decoració i 10 de vestimenta (amb tenir-los en el catàleg és suficient).


Perruqueria:


PerruqueriaGasta almenys 10.000 baies en les Hermanas manitas o en la sabateria. Han d'haver passat almenys 10 dies des de la construcció de la sabateria. Pots veure la llista de pentinats i tota la informació de la botiga
La perruqueria Chez Marilín es desbloqueja a la zona comercial després d'haver gastat 10.000 baies en les Hermanas Manitas o en la sabateria i després d'haver passat set dies des de l'obertura de la sabateria de Betunio (que desbloqueja al gastar 8.000 baies en les Hermanas Manitas) . En definitiva, gastant moltes baies en les Hermanas Manitas.
A la perruqueria has de seure al seient sota la màquina i Marilín s'acostarà a tu. Podràs realitzar les següents coses:


- Tallar i marcar: serveix per canviar el pentinat (forma i color). El seu cost és de 3.000 baies i només pots fer-ho un cop al dia.
- Canvi de look: serveix per posar-te la cara d'un Mii guardat a la Nintendo 3DS.
- Lentilles: aquesta opció es desbloqueja després d'haver passat dos setmanes des de l'obertura de la perruqueria i si has canviat el teu pentinat almenys una vegada. Podràs canviar el color d'ulls gràcies a una millora en la màquina de la perruqueria.


Pentinats per noi
Pentinats per noia


Color cabells


Color de lentillasPuesto de Katrina:

Puesto de Katrina

Perquè Katrina posi la seva botiga a la zona comercial ha de llegir-te el futur 20 vegades des del lloc que posarà alguns dies al teu poble. Després podrà comprar des del teu despatx la botiga que estarà sempre a la zona comercial perquè digui com tenir bona sort diàriament. Tens tota la informació sobre Katrina aquí.
Katrina és una gata endevina que et llegeix la fortuna per 500 baies. Apareix a la plaça del poble un dia a l'atzar, i si et llegeix la fortuna 20 vegades (haurà de visitar llavors 20 dies diferents), obrirà la seva botiga a la zona comercial amb un horari de 9:00 a 19:00 si pagues les 340.000 baies que costa obrir-la.
La fortuna dura un dia i pot ser:


- Possessions (mala sort): et resultarà més difícil obtenir premis en les galetes de la fortuna i els veïns, si et demanen que li compris alguna cosa, han d'establir un preu major al normal.
- Possessions (bona sort): et resultarà més fàcil obtenir premis en les galetes de la fortuna i els veïns, si et demanen que li compris alguna cosa, han d'establir un preu menor al normal.
- Amor (mala sort): els veïns del mateix sexe no et demanaran favors ni et regalaran coses.
- Amor (bona sort): els veïns del mateix sexe et demanaran favors i et regalaran coses.
- Salut (mala sort): caus al córrer, apareixen més abelles, meduses i mosquits.
- Salut (bona sort): apareixen menys abelles i van més lentes. Els mosquits i meduses apareixen menys.
- Riquesa (mala sort): dels arbres cauran menys de 100 baies, la roca dels diners donarà menys baies i els veïns no et compraran objectes cars a Reciclatge estris.
- Riquesa (bona sort): dels arbres cauran 200 baies, la roca dels diners donarà més baies i els veïns et compraran objectes cars a Reciclatge estris.
- Amor (mala sort): és més difícil ser molt amic d'un veí.
- Amor (bona sort): és més fàcil ser molt amic d'un veí i les converses, si el veí és del sexe oposat i ja eres bon amic seu, semblaran amoroses.


A més, si obre la botiga a la zona comercial, començarà a vendre barrets (només dos diferents) per 10.000 baies, que farà que la fortuna duri un dia. Només els posarà a la venda aquells dies en els que tinguis mala sort i no portis la peça adequada.


Capucha TingleGorro venerableGiroides de fígaro:

Giroides de Fígaro

Fins ara els giroides no m'han cridat l'atenció en Animal Crossing, però amb Animal Crossing 3DS: New Leaf, els giroides no em van a passar desapercebuts, ja que podrem obtenir increïbles giroides de Fígaro de diferents mides.


S'aconseguiran atenent a 160, 192, 224 i 255 persones. Una persona per giroide.
Un detall que fa que el joc tingui més coses de les que podem imaginar.
Todas las ordenanzas para el pueblo:
Totes les ordenances per al poble
En Animal Crossing New Leaf serem els alcaldes del poble, i una de les nostres possibilitats per modificar el poble al nostre gust és la modificació de normes. Només podrem triar una, així que haurem de ser pacients a l'hora de decidir-nos per la nostra preferida.


- Como una patena: No se marchitarán las flores, no aparecerán hierbajos ni saldrá basura.
- A madrugar: tanto tiendas como vecinos madrugarán para estar activos cuando tú te levantes a la salida del sol.
- Vida nocturna: las tiendas abrirán por la noche y los vecinos se quedarán despiertos más tiempo.
Bayas a raudales: los precios de las tiendas encarecerán, pero te darán más dinero por tus ventas y también ganarás más medallas en los minijuegos de la isla tropical.


Codigos de sueño:
Códigos de sueño


Uns cuants codics de somni per a poder visitar 

....................


Tema: Hermoso
Código: 2200-0548-2764
Jugador: ----
Pueblo: Cocoa
....................


Tema: Hermoso
Código: 1500-0253-9788
Jugador: ----
Pueblo: Happy*

....................Tema: Hermoso
Código: 3200-0118-4288
Jugador: ----
Pueblo: Bibi

....................Tema: Raro
Código: 1300-0108-1523
Jugador: ----
Pueblo: LSD

....................Tema: Pokémon
Código: 1200-1040-9659
Jugador: ----
Pueblo: Pokémon

....................Tema: Terror
Código: 3200-0330-2755
Jugador: ----
Pueblo: Diablo

....................Tema: Terror
Código: 4400-2183-4489
Jugador: ----
Pueblo: Machine

....................Tema: Terror
Código: 2600-0218-7298
Jugador: -----
Pueblo: Aika
....................


Tema: Terror
Código: 2100-0784-7385
Jugador: -----
Pueblo: Shachipanda


....................


Tema: Hackeado
Código: 3000-0845-9227
Jugador: -----
Pueblo: Chikore


Editat per darrera vegada per Bunnyxsempre el Dg 15 Feb - 16:28, editat 11 cops en total
avatar
Bunnyxsempre
Per la millor sèrie del fòrum, estic impacient per arrivar al final sempre Sailor Moon!
Per la millor sèrie del fòrum, estic impacient per arrivar al final sempre Sailor Moon!

Nombre de missatges : 9000
Punts : 12824
Reputació : 81
Fecha de inscripción : 21/10/2010
Edad : 27
Ubicació : València

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo


Re: Joc Animal Crossing New leaf

Missatge por dr_tomoe el Ds 18 Jul - 17:08

Jo tambe els vaig veure!!!!!
Ja ens diras que tal

_________________
Amb el meu poder dominaré el fòrum i l'eliminaré!
avatar
dr_tomoe
Pels 2000 la serie més comentada del fòrum! Gràcies petits Blastilonics per ajudar-me a triarla
Pels 2000 la serie més comentada del fòrum! Gràcies petits Blastilonics per ajudar-me a triarla

Nombre de missatges : 2365
Punts : 4601
Reputació : 23
Fecha de inscripción : 06/12/2013

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Joc Animal Crossing New leaf

Missatge por Medea el Ds 18 Jul - 17:20

Jo tambe en tinc ganes jajajjaja
avatar
Medea
Aquí començen els genis
Aquí començen els genis

Nombre de missatges : 184
Punts : 1653
Reputació : 20
Fecha de inscripción : 23/08/2014

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Joc Animal Crossing New leaf

Missatge por Bunnyxsempre el Dv 24 Jul - 15:30

quins???
avatar
Bunnyxsempre
Per la millor sèrie del fòrum, estic impacient per arrivar al final sempre Sailor Moon!
Per la millor sèrie del fòrum, estic impacient per arrivar al final sempre Sailor Moon!

Nombre de missatges : 9000
Punts : 12824
Reputació : 81
Fecha de inscripción : 21/10/2010
Edad : 27
Ubicació : València

Veure perfil de l'usuari

Tornar a dalt Ir abajo

Re: Joc Animal Crossing New leaf

Missatge por Contenido patrocinado


Contenido patrocinado


Tornar a dalt Ir abajo

Pàgina 4 de 4 Previ  1, 2, 3, 4

Tornar a dalt


 :: No Anime :: Offtopic

 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum